Bedrijfsbezoek FUTECH : maak kennis met Ismaël Ben-Al-Lal

dinsdag 24 mei 2022

Ambachtsstraat 19 3980 Tessenderlo

Futech, iLumen, Cocosi, U2P Group.... Serial entrepreneur, innovator, Voka bestuurder, triatleet, ... Ismaël Ben-Al-Lal is niet onder één noemer te vangen. Of toch, misschien is energie de rode (groene!?) draad in wat hij doet. Energie als grondstof, energie als een dienst, energie in alles wat hij doet en de manier waarop.

We zijn zeer blij jullie te kunnen uitnodigen op een uniek bedrijfsbezoek bij Futech (Tessenderlo), waar Ismaël Ben-Al-Lal na een korte inleiding graag met ons in dialoog gaat. In dialoog over de energie uitdagingen van onze samenleving en hoe hij als ondernemer hier kansen in ziet en ze ook grijpt. Over wat de mix is van technologie, mensen, finance en marketing die nodig is om te blijven groeien? Over hoe te innoveren in een hyper concurrentiële omgeving en met technologie die nooit stilstaat? Over hoe ziet onze energiewereld van morgen eruit? En over het ondernemerschap natuurlijk! 

Tot slot van de avond zal Prof. dr. Tom Kuppens als milieu econoom van onze faculteit ook een korte beschouwing geven over het circulaire businessmodel.  

Ongetwijfeld geeft dit alles weer heel wat inzichten die u als econoom mee naar huis gaat kunnen nemen. 

Het aantal plaatsen is beperkt, dus aarzel niet te lang om in te schrijven.

Locatie: Futech Ambachtsstraat 19, Poort West-Limburg 1060, 3980 Tessenderlo, België
Welkom met broodjes: vanaf 18u00
Start rondleiding: 18u30
Welcoming door Thomas Voets (Alumnus BEW - Marketingverantwoordelijke FUTECH)
Keynote: 19u15
Netwerkdrink: 20u15