Bedrijfsbezoek Group Ceyssens

woensdag 14 december 2022

Group Ceyssens HQ - Mijnwerkerslaan 35, 3550 Heusden-Zolder

Beste alumnus,

Beste alumna

Graag stellen we vanuit de alumni-vereniging Continéo ons volgende evenement voor: een bedrijfsbezoek bij Group Ceyssens.

Group Ceyssens staat in Limburg, en intussen internationaal, gekend als een parel op vlak van innovatieve, exclusieve en gebruiksvriendelijke ramen en glasproducten. Denk aan de villa van Kevin De Bruyne in Bolderberg, de woning van Mick Jagger en de fenomenale villa op foto getoond in deze uitnodiging, gelegen in de buurt van Saint-Tropez, een eigen realisatie van Group Ceyssens en intussen verkocht voor een indrukwekkend bedrag!

Group Ceyssens beperkt haar activiteiten niet enkel tot het produceren en plaatsen van glas maar legt zich eveneens toe op het bedenken en voortdurend ontwikkelen van gloednieuwe producten. Zo ontwikkelde het bedrijf doorheen de jaren zoveel vooruitstrevende nieuwe raamproducten dat er besloten werd een showhouse neer te zetten op het fabrieksterrein, waar alle realisaties en vooruitstrevende raamproducten gedemonstreerd worden. Dit gaat van beweegbare zwembadbodems tot compleet verzinkbare ramen.

Het Continéo bestuur is zeer blij jullie te mogen uitnodigen voor een bezoek aan dit bloeiende familiebedrijf dat geleid wordt door CEO Dirk Ceyssens, trotse UHasselt (TEW) alumnus!

Het bedrijfsbezoek zal plaatsvinden op 14 december 2022. De agenda voor de avond ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst vanaf 18h met broodjes
  • 18h15 - 18h45: Voorstelling door Dirk Ceyssens
  • 18h45 - 20h: Rondleiding showhouse en “State of the art Productielijn”
  • 20h - 21h: Alumni networking with a drink

 

We kijken alvast uit naar dit bedrijfsbezoek bij een Limburgs bedrijf waar we trots op mogen zijn. Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groeten

Het Continéo-bestuur